Vi samler på glade kunder

  • positive review  Kan varmt anbefale deres dj. vi havde en kanon fest til vores sølvbryllup.🥳🇫🇷🇩🇰

    Jacky Chambrin Avatar Jacky Chambrin
    3. September 2020

    positive review  Super Dj og meget professionel. Musik passede perfekt til lejligheden og folk dansede igennem. Hurtig og nem opsættelse og nedpakning igen. Vil til hver en tid anbefale.

    Rikke Camilla Sadolin Avatar Rikke Camilla Sadolin
    24. August 2019
  • positive review  Michael som spillede til vores søns Bar Mitzva skabte de perfekte rammer for en god familie og vennefest. Tak for en god aften.

    Jeanet Sofer Avatar Jeanet Sofer
    18. August 2019

    positive review  Profesionelle - fed musik

    Christina Herløv Arslan Avatar Christina Herløv Arslan
    1. July 2019
  • positive review  Vores gæster havde en fest på dansegulvet. Fantastisk stemning og fantastisk aften!

    Mia Friborg Andersen Avatar Mia Friborg Andersen
    17. June 2019

    positive review  Fantastisk aften med den fedeste musik. I havde virkelig fanget hvad jeg gerne ville have. Fedt fedt

    Gitte Flindt Avatar Gitte Flindt
    15. June 2019
  • positive review  Vi havde Djfest til at spille til vores bryllup - de gjorde det bare SÅ godt! Da vi er nogle danse/festglade mennesker, der godt kan lide dance-musik, var vi noget bekymrede for om der ville blive spillet musik i den genre. Men det gjorde de i dén grad - dansegulvet var fyldt fra start til slut! Vi vil til hver en tid anbefale Djfest - det er tydeligt at mærke de er proffesionelle, og at det er kundens ønsker der er i fokus! Vi fik at vide, at vores DJ ikke var så bekendt med dance-artister, så han havde rådført sig med en anden DJ med masser af kendskab til den genre - det viser bare, at de tager deres arbejde alvorligt! 🤩

    Malene Á Rogvi Beicher Avatar Malene Á Rogvi Beicher
    11. June 2019

    positive review  Djfest.dk spillede til min 50 års fødselsdag. Super god service inden festen. Dj spillede fantastik under festen. En super god oplevelse.

    Helle Schultz Avatar Helle Schultz
    9. June 2019
  • positive review  DJ fest leverede musikken til 25 års/ sølvbryllupsfest 👏super service før og under festen, DJ leverede som ønsket

    Niels Henriksen Avatar Niels Henriksen
    14. May 2019

    positive review  teknisk dygtig dj. styr på gæsterne - hele tiden et fyldt dansegulv nemt og enkelt at bestille vi gør gerne brug af djfest igen

    Kim Hjort Frandsen Avatar Kim Hjort Frandsen
    19. April 2019
  • positive review  Vi var yderst tilfredse med servicen hos Djfest. Vi fik en god pris og en høj service. Tak for det!

    Tina Piil Torabi Avatar Tina Piil Torabi
    2. December 2018

    positive review  Vi har haft en fantastisk oplevelse med Djfest.dk der har været service på drengen, der blev lavet et specielt mix til vores bryllupsvals, så vi kunne øve inden festen. Der var gang i lys og dansegulv til de små timer, desværre måtte vi ikke spille længere end til kl. 02:00 ellers havde vi nok festet endnu, tak for god underholdning👍

    Camilla Hedevig Avatar Camilla Hedevig
    20. August 2018
  • positive review  Vi havde besøg af DJ Bent til min datters 18 års fest. Forventningerne fra gruppen var måske ikke i top da Bent var på alder med mig og ikke min datter. MEN da musikken gik i gang kom der med det samme gang i dansegulvet og alle var begejstrede. Dansegulvet var stort set fuldt i alle 5 timer! Tak Bent!!

    Søren Lynggaard Avatar Søren Lynggaard
    20. August 2018