Betingelser ved fri bar

 

Handelsbetingelser gældende for vores fri bar koncept. 

1. Betingelser

Disse betingelser er skrevet for at beskytte begge parter, når der indgås en handel. Vi har opstillet et fælles regelsæt, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan spillereglerne er. Dette er lavet for at danne et fælles grundlag for en god oplevelse. Nedenstående vilkår er gældende for alle aftaler indgået med Djfest ved køb af fri bar løsning.

2. Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser på hjemmesiden. Alle de oplyste priser er inklusiv moms, medmindre andet er angivet. Djfest kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt. Dog ikke hvis du allerede har modtaget en ordrebekræftelse fra Djfest. 

3. Køb af ekstra timer

Ved bestilling af ekstra time koster det 59 kr. pr. person/pr. time. antal personer er oplyst ved din booking, og Djfest afregner efter oplyst antal. 

4. Opsætning af bar og evt. forsinkelse

Vi bruger tid på at opsætte baren samt klargøre bar og drikkevare – det tager ofte omkring 45 minutter. 

Vi skal kunne trille alt udstyr samt barmoduler ind på hjul, så der må ikke være trapper eller andet der gør vi ikke kan trille udstyret ind på hjul. 

Vores barpersonale gør altid deres bedste for at sætte baren op til aftalt tid, men ved uforudsete forsinkelser vil det aftalte tidsrum for baren ikke blive forlænget.

Mod betaling kan barpersonalet klare opbæring til 1 sal uden elevator. Dette skal dog værre oplyst skriftligt til Djfest inden ankomst. 

5. Udendørsarrangement

Ved udendørsarrangementer hvor det regner, sneer eller hagler skal det være muligt at rykke baren i tørvejr. Såfremt dette krav ikke kan efterleves er Djfest i sin ret til at aflyse arrangementet uden afslag i pris.

6. Forbrug: 

Djfest bestræber sig altid på at kunne tilbyde alt i barn i hele serveringstiden,men vi kan ikke stille en garanti. Det vil sige at vi muligvis kan løbe tør for en variant, hvis dine gæster specefikt drikke denne. 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle