FAQ

Kan I sørge for musikken under middagen?

JA, det kan du tro vi kan!
Vores erfarne Dj sørger for den gode og hyggelige stemning  under middagen. Musikstilen sammensættes i dialog med dig. Djen styrer også volumen i forbindelse med indslag, og kan afspille de mest brugte melodier til festsange.

Vi kan også tilbyde lån af vores anlæg under middagen. I skal selv stå for musikken, der kan afvikles via usb, mobil enhed (mobil, tablet,pc) eller cd.

Hvor meget strøm bruger i?

Strøm mængden fremgår i den aftalebekræftelse vi udarbejder og fremsender ved en booking. Normalt kan vi nøjes med en alm. 230 volt ubelastet fase. (altså en ganske alm. stikkontakt i væggen)

Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

Kan vi og vores gæster ønske musik?

JA!
Det kan I sagtens. Vores Dj´s tager altid imod musikønsker med et smil på læben.
Vi indgår en yderligere dialog omkring musikstilen inden arrangementet. Vio spiller for jer og jeres gæster, så det er vigtigt musikken falder ind i selskabet.

Hvornår skal der betales?

Du vælger selv en betalingsløsning ved bookingen.
Du kan vælge at betale kontant ved levering, eller via bankoverførsel 10 dage før festen. (Vi opkræver et mindre gebyr ved bankoverførsel.)

Spiller i højt?

Vi tilpasser altid lyden efter lokaliteten, samt arrangementets type. Det skal gerne være sådan at man kan tale sammen og ikke have ondt i ørerne dagen efter.
Hvis du syntes vi spiller for højt, siger du bare til, så skruer vi gerne ned for styrken.

Hvornår stiller i anlægget op?

Diskoteket ankommer som udgangspunkt ca. 45 min. før aftalt spilletid, med mindre andet er aftalt.
Det tager kun 20 – 30. min at sætte anlægget op. (lille anlæg).

Levering inden arrangementets start kan selvfølgelig også aftales. Hvis I skal bruge anlægget under middagen eller hvis det forstyrrer for meget vi kommer under middagen, så er dette en rigtig praktisk løsning.

Hvilken musikstil spiller i?

Vores erfarne Dj´s spiller som udgangspunkt musik fra 60ér, 70ér, 80ér, 90érne samt nye radio hits som du kender fra radioen, så der er noget for alle aldre.
Musikstilen planlægges i tæt dialog med dig.

Det er ikke vores ønsker der spilles, men jeres og gæsternes..!!

Hvordan booker jeg en DJ hos jer?

Du kan hurtigt og nemt indhente et tilbud til netop din fest – indhent tilbud

Vi har også oplyst nogle priseksempler på vores side, så du kan danne dig et billede af vores service og ikke mindst prisleje – Priser . 

Du kan selvfølgelig også sende os en mail eller kontakte os pr. telefon.

Hvad skal vi som arrangør sørger for?

Vi beder jer om så lidt så muligt. Men vi har brug for:
Plads til Dj samt udstyr ca. 3 x 2 meter samt det ønskede strømudtag indenfor ca. 10 meter.

Mere forlanger vi ikke af dig/jer.

Hvor meget fylder anlægget?

Vi tilpasser hver opstilling efter arrangementets størrelse samt kundens ønsker og behov. Vores mindste opstilling fylder ca. 2×2 meter.

Hvor lang tid tager det at sætte anlægget op?

Normalt opsættes de små anlæg inden for ca. en halv time, hvis adgangsforholdene er lige til, og den angivet plads er klar, når vi ankommer. Større anlæg kan tage længere tid.
Det tager maks. en halv time at pille anlægget ned.

Hvem spiller til min fest?

Det gør en af Djfest.dk erfarne Dj´s. Vores Dj´s er i alderen 25 – 38 år. Fælles for dem alle er, at de har mindst 8 års erfaring og de medbringer altid et stort bredt musik repertoire.

Hvordan kan det være I er lidt dyrere end de andre jeg har indhentet tilbud hos?

Det kan der være mange årsager til. Diskoteksbranchen er præget af forholdsvis stor og skarp konkurrence, og prismæssigt ligger vi på niveau med tilsvarende konkurrenter/kolleger. Vi betaler f.eks. skat og har en lovpligtig erhvervsansvars forsikring, hvilket mange andre ikke har.
Vi leverer kvalitet hver gang samt en service der er helt i top. Det har meget at skulle sige hvis festen skal blive en succes.

Kan I spille brudevalsen?

JA, vi vil meget gerne spille brudevalsen. Ofte er det først efter brudevalsen, der spilles op til dans.

Kan vi forlænge DJ'en på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJén på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe til planlagt tid. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med 1 time eller 2 på selve aftenen.

Betaling sker ved bestilling af ekstra time på selve aftenen, og afregner pr. påbegyndt time. Vi tager Mobilpay eller kontant betaling.

Kan vi få en aftalebekræftelse på arrangementet?

Vi udarbejder altid en aftalebekræftelse på arrangementet, hvor alt står sort på hvidt, så der ikke opstår misforståelser. Det er samtidig deres sikkerhed for at diskoteket dukker op som aftalt.

Hvad koster leje af DJ?

Prisen afhænger af mange forskellige parametre som – antal gæster, lokation, spilletider for DJ’en, samt evt. ønsker til lys og lyd.

Du kan se priser på vores mest populære løsninger her.
Du skal altid være velkommen til at indhente et gratis tilbud.