Indenfor Dj branchen er konkurrencen gennem de seneste mange år kun steget, da flere og kommer til og kun få stopper helt deres aktivitet indenfor branchen. Det skyldes dels at det er meget nemt at starte op som Dj eller at lave et mobildiskotek, da man ikke skal have en uddannelse, eller ansøge om tilladelser m.m. Kort og godt kræver det kun et anlæg, og det kan i dag erhverves for få tusinder kroner, så er du kørende. Netop derfor kan det gøre valget svært for dig som forbruger, at finde den rette Dj til dit arrangement. De fleste Dj´s eller booking firmaer, slår sig op med de samme specifikationer på deres hjemmeside, hvilket ikke gør det nemmere for dig at vælge den rette løsning til netop din fest. Mange benytter også freelance Dj´s, som ikke altid kun er tilknyttet et bestemt firma, men spiller for flere forskellige. Er det så en dårlig ting? Nej, ikke som udgangspunkt. Det handler meget om erfaring i dette erhverv, og den kommer kun på en måde, nemlig at få spillet en masse jobs.

Jeg har i denne lille “Sådan finder du den rette Dj” guide, forsøgt at gøre det nemmere at vælge den rette Dj løsning for dig

  • 1. Indhent tilbud på forskellige Dj´s. Se hvad de hver i sær tilbyder og hvad du får med i prisen.
  • 2. Du kan indhente tilbud på Dj´s eller mobildiskoteker via dit netværk, tidligere oplevelser til andre fester, eller via forskellige tilbuds sites (festformidleren.dk) eller via google.
  • 3. Sikre dig at Dj’en eller mobildiskoteket har en forsikring, har døgnåbent og ellers har god erfaring med at spille til netop den type arrangement du skal holde.
  • 4. Stil gerne spørgsmål til tilbuddet, hvis du er i tvivl om hvad det indeholder. Jo bedre du forstår tilbuddet, des bedre kan I samarbejde.
  • 5. Husk festen kan ikke gøres om, og musikken er ca. 50% af en god fest. Spørg ind til musikstilen, spilles der ønsker fra gæsterne, kan du spille vores ønsker, se referencer og evt. anmeldelser fra tidligere kunder m.v.
  • 6. Se anmeldelser fra tidligere kunder og evt. referencer på hjemmesiden, inde du vælger din Dj eller mobildiskotek.
  • 7. Svarer Dj’en eller firmaet på alle dine henvendelser indenfor den svarfrist du ønsker. Allerede indenfor de 2 første henvendelser har du en god fornemmelse omkring seriøsiteten.
  • 8. Du får som oftest hvad du betaler for i denne branche. Så får du tilbud under 3500 kr. for en Dj med anlæg i 3 – 5 timer, skal du nok lige overveje det en ekstra gang. (en god bøf koster også mere end en mindre god bøf. Du vælger selv oplevelsen.
  • 9. Vælg din Dj eller mobildiskotek med din mavefornemmelse og ikke kun ud fra prisen. Ofte er det prisen der vælges efter, og det kan hurtig vise sig at være det dårlige valg.
  • 10. Sørg for du får en kontrakt/aftalebekræftelse hvori der er beskrevet jeres aftale. Denne aftalt skal gerne være til begge parters fordel, og er samtidig en sikkerhed for det aftalte.
Jeg håber du med denne lille guide, kommer bedre igennem tilbud jagten på den rette Dj eller mobildiskotek til netop dit arrangement. Med venlig hilsen Djfest
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle