Lej en Slush Ice maskine til din fest

Leje af slush ice maskine er altid et hit. Server iskolde slush ice drinks til fødselsdagen eller pep din firmafest op. Først og fremmest skal du vælge hvilken slush ice maskine som du ønsker at bestille. Herefter har du mulighed for at vælge smag og slush ice koncentrat og til slut skal du vælge om du afhenter den på vores lager eller ønsker slush ice maskinen leveret og afhentning af Festgear.dk.

Hvis der er tale om et arrangement, hvor der indgår alkohol, kan slush ice med fordel blandes med vodka. Slush ice med vodka er en populær klassiker som går til både shots og drinks.

Slush ice til både børn og voksne

Slush ice er det sikre valg til klassefesten eller børnefødselsdagen. Men selvfølgelig også til voksen festen. Med en 2 kammer maskine har du mulighed for at vælge eller blande varianterne. I vores pakke får du udover koncentret, også glas og sugerør med ske.

Udlejning af slush ice maskine i København og på Sjælland

udlejning af slush ice maskine i København er da det er noget, ALLE ved hvad er eller kender til det – de fleste har sikkert smagt en før.. Slush ice er simpelthen et hit, uanset hvilket arrangement der er tale om fødselsdage, firmafester, bryllup, konfirmation, vejfest, havefest, julefrokost, studenterfest, eller børnefest.

Vi vægter vores kunders tilfredshed højt og derfor er vi naturligvis villige til at rådgive omkring slush ice maskiner, hvis der skulle være spørgsmål i forhold til funktionalitet eller lignende.

Lej en slush ice maskine! Se et lille udvalg her

Se priser / bestil online
Leje af Slush Ice maskine til en fordelagtig pris

Djfest udlejer en komplet og funktionsdygtig slush ice maskine fra kun 599 kroner pr. døgn. Hvis du ydermere ønsker maskinen leveret på en adresse, der er beliggende på Sjælland, så koster levering af slush ice maskine fra 500 kr.
Såfremt du ønsker at spare leveringsgebyret væk, har du fri mulighed til at afhente vores maskiner på vores lager i Farum.

Ring mig op

Lounge lys

Med vores lounge lys, forvandler du hurtigt og let det kedelige lokale, til netop den stemning du ønsker. Mulighederne er mange med vores lounge lys. Du kan leje lounge lys med eller uden leje af DJ.

Bestil lounge lys

Hvis du ikke tror på hvad vi siger, så lyt til vores kunder.

Hvorfor vælge os som din festleverandør ?

Mangler du information ?

JA, det kan du tro vi kan!
Vores erfarne Dj´s kan sagtens spille dæmpet hyggelig dinnermusik under middagen, så I får en god stemning, og ikke selv skal stå for den del.

Vi kan også tilbyde lån af vores anlæg under middagen. I skal selv stå for musikken, der kan afvikles via usb, mobil enhed (mobil, tablet,pc) eller cd.

Strøm mængden fremgår i den aftalebekræftelse vi udarbejder og fremsender ved en booking. Normalt kan vi nøjes med en alm. 230 volt ubelastet fase. (altså en ganske alm. stikkontakt i væggen)

Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

JA! Det kan I sagtens. Vores Dj´s tager altid imod musik ønsker, med et smil på læben. Vi indgår en yderligere dialog omkring musikstilen inden arrangementet.

Vi tilpasser hver opstilling efter arrangementets størrelse samt kundens ønsker og behov. Vores mindste opstilling fylder ca. 2×2 meter.

Normalt opsættes de små anlæg inden for ca. en halv time, hvis adgangsforholdene er lige til, og den angivet plads er klar, når vi ankommer. Større anlæg kan tage længere tid.
Det tager maks. en halv time at pille anlægget ned.

Det gør en af Djfest.dk erfarne Dj´s. Vores Dj´s er i alderen 25 – 38 år. Fælles for dem alle er, at de har mindst 8 års erfaring og de medbringer altid et stort bredt musik repertoire.

Hvem har vi tidligere spillet for?