Lej professionelle højtalere til din fest og oplev den gode og rene lyd

Hvis du vil sikre dig en ordentlig lyd der sikre din fest, så kan vi anbefale dig at leje højttalere hos os. Vi hjælper dig med at skabe den gode lyd til din fest. Undgå dårlig lyd, afbrændte eller ødelagte højtalere. Lyd skal høres og god lyd skaber den gode stemning.

Vi udlejer højtalere til konkurrencedygtige priser, og du kan vælge om du selv vil hente eller og vi skal hjælpe med leveringen. Vi har højtalere til alle formål, om det er en mindre privatfest, eller et større event, så har vi den rette løsning. Vi udlejer musikanlæg og komplette Dj anlæg.

Se priser / bestil online

Udlejning af højtalere i højeste branche kvalitet
Vores højtaler er altid af højeste kvalitet. Vi benytter dem selv til vores Dj/mobildiskotek så vi vælger altid de bedste mærker, der yder den bedste lyd og stabilitet.

Nem tilslutning til alle enheder. Du kan bruge din mobiltelefon, tablet, pc eller anden ønskede enhed
Djfest udlejer højtaler med indbygget forstærkere og virker dermed efter direkte tilslutning af de medfølgende kabler.

Vælg den højtaler pakke der passer til din fest
Om du skal holde en lille privatfest eller en større fest, så har vi skræddersyet nogle passende pakker, alt efter antal personer.
Du vælger blot den ønskede pakke, bestille online også sørger vi for du får den bedste lyd til din fest.

Kontakt os hvis du ønsker andre pakker
Hvis du har behov for leje af højtalere, og vores skræddersyet pakker ikke dækker dit behov, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder gerne den rette løsning til dig.

Ring mig op

Lounge lys

Med vores lounge lys, forvandler du hurtigt og let det kedelige lokale, til netop den stemning du ønsker. Mulighederne er mange med vores lounge lys. Du kan leje lounge lys med eller uden leje af DJ.

Bestil lounge lys

Hvis du ikke tror på hvad vi siger, så lyt til vores kunder.

Hvorfor vælge os som din festleverandør ?

Mangler du information ?

JA, det kan du tro vi kan!
Vores erfarne Dj´s kan sagtens spille dæmpet hyggelig dinnermusik under middagen, så I får en god stemning, og ikke selv skal stå for den del.

Vi kan også tilbyde lån af vores anlæg under middagen. I skal selv stå for musikken, der kan afvikles via usb, mobil enhed (mobil, tablet,pc) eller cd.

Strøm mængden fremgår i den aftalebekræftelse vi udarbejder og fremsender ved en booking. Normalt kan vi nøjes med en alm. 230 volt ubelastet fase. (altså en ganske alm. stikkontakt i væggen)

Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

JA! Det kan I sagtens. Vores Dj´s tager altid imod musik ønsker, med et smil på læben. Vi indgår en yderligere dialog omkring musikstilen inden arrangementet.

Vi tilpasser hver opstilling efter arrangementets størrelse samt kundens ønsker og behov. Vores mindste opstilling fylder ca. 2×2 meter.

Normalt opsættes de små anlæg inden for ca. en halv time, hvis adgangsforholdene er lige til, og den angivet plads er klar, når vi ankommer. Større anlæg kan tage længere tid.
Det tager maks. en halv time at pille anlægget ned.

Det gør en af Djfest.dk erfarne Dj´s. Vores Dj´s er i alderen 25 – 38 år. Fælles for dem alle er, at de har mindst 8 års erfaring og de medbringer altid et stort bredt musik repertoire.

Hvem har vi tidligere spillet for?