Sammen skaber vi den bedste stemning til din fest!

 

Hvem er Djfest?

Jeg hedder Martin og jeg ejer og driver Djfest.dk. Det er som oftest mig du taler med når du ringer, eller skriver med pr. mail. Jeg står for alt det praktiske hos Djfest.dk.
Jeg har været i branchen siden 1996 hvor jeg tidligere ejede et større Dj og udlejningsfirma og levede af at booke Dj´s og leje festudstyr ud til større og mindre events, firma og privatfester.
Jeg er samtidig selv aktiv Dj og har været det de sidste 22 år. Det gør også at jeg hele tiden har fingeren på pulsen, og når jeg ikke selv spiller, bruger jeg min tid på at tage rundt og besøge og lytte på mine Dj kollegaer. Det giver den fordel at jeg ved præcis hvilken service og kvalitet jeg sender ud til dit arrangement. Du får altså ikke bare den første ledige på listen.

Vores udlejnings produkter er af nyere dato og er nogle af markedets bedste og mest stabile mærker. På den måde sikre vi dig det bedste produkt og ikke mindst den bedste oplevelse. 

Hvem kan vi hjælpe dig med?

Jeg kan ikke klare det alene, da jeg/vi ofte bliver booket til flere arrangementer på samme dato. Derfor har jeg samlet et stærkt team af erfarne, modne og seriøse Dj´s, der elsker at underholde og spille musik. Det er nogle af branchens mest erfarne – og det gør vi altid leverer den samme stabile kvalitet, god service til fair priser.

Med base i Farum udenfor København leverer vi mobildiskoteker og dj´s til arrangementer i alle størrelser i hele landet, dog primært på Sjælland, da vi benytter faste Dj´s der er bosat på Sjælland.

Siden 1996 har vi formidlet mobildiskoteker, dj´s og festudstyr til mange typer arrangementer, så erfaringen er stor.
Større og mindre event firmaer, der stiller høje krav til deres leverandør, private arrangementer såsom fødselsdage, bryllupper, konfirmationer er blandet nogle af de kunder grupper vi leverer til. Vi leverer også til erhvervslivet og afvikler firmafester, events, julefrokoster, receptioner m.m.

Vi kommer derfor dig til gode med vores mangeårige erfaring og seriøsitet, og er i stand til at imødekomme alle dine ønsker om den rette løsning, til at skabe den gode stemning, så dine gæster får en mindeværdig aften.

Send en besked

5 + 11 =