Lej en Photobooth

Kært barn har mange navne – Den populære photobooth kaldes også selfiecam, selfieboks, selfiemaskine. Vi kalder den en photobooth.

Hos Djfest kan du leje vores Photobooth til din fest. Du skaber den gode stemning og skaber sjove minder fra din fest. Den photobooth er efterhånden lige så normalt til festen, som en bar og musik har været i de sidste mange år.

Det er garanti for mange sjove og anderledes billeder, når der ikke står en fotograf foran, som man skal opføre sig ordentligt overfor.

Slip tøjlerne løs, og få uforglemmelige billeder af en ligeså uforglemmelig fest.

Se priser / bestil online

Nemt at sætte op

Du kan nemt og hurtigt selv sætte vores photobooth op. Det tager ikke meget mere end 5 min. Vores vejledning guider dig igennem step by step.

Hent den selv eller få den sendt med pakkepost

Når du lejer en photobooth kan du selv hente den hos os i Farum.
Du kan også bestille den med pakkepost til din nærmeste pakkeshop.
Selvfølgelig kan du også lade os stå for transporten, opsætning og nedpakningen, hvis du hellere vil bruge din tid på noget andet. Vi kører kun på Sjælland, men sender til hele landet.

Ring mig op

Lounge lys

Med vores lounge lys, forvandler du hurtigt og let det kedelige lokale, til netop den stemning du ønsker. Mulighederne er mange med vores lounge lys. Du kan leje lounge lys med eller uden leje af DJ.

Bestil lounge lys

Hvis du ikke tror på hvad vi siger, så lyt til vores kunder.

Hvorfor vælge os som din festleverandør ?

Mangler du information ?

JA, det kan du tro vi kan!
Vores erfarne Dj´s kan sagtens spille dæmpet hyggelig dinnermusik under middagen, så I får en god stemning, og ikke selv skal stå for den del.

Vi kan også tilbyde lån af vores anlæg under middagen. I skal selv stå for musikken, der kan afvikles via usb, mobil enhed (mobil, tablet,pc) eller cd.

Strøm mængden fremgår i den aftalebekræftelse vi udarbejder og fremsender ved en booking. Normalt kan vi nøjes med en alm. 230 volt ubelastet fase. (altså en ganske alm. stikkontakt i væggen)

Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

JA! Det kan I sagtens. Vores Dj´s tager altid imod musik ønsker, med et smil på læben. Vi indgår en yderligere dialog omkring musikstilen inden arrangementet.

Vi tilpasser hver opstilling efter arrangementets størrelse samt kundens ønsker og behov. Vores mindste opstilling fylder ca. 2×2 meter.

Normalt opsættes de små anlæg inden for ca. en halv time, hvis adgangsforholdene er lige til, og den angivet plads er klar, når vi ankommer. Større anlæg kan tage længere tid.
Det tager maks. en halv time at pille anlægget ned.

Det gør en af Djfest.dk erfarne Dj´s. Vores Dj´s er i alderen 25 – 38 år. Fælles for dem alle er, at de har mindst 8 års erfaring og de medbringer altid et stort bredt musik repertoire.

Hvem har vi tidligere spillet for?