Soundboksudlejning – lej en soundboks

En Soundboks 2 er perfekt til f.eks. gadefest, havefest, strandfest, festival, bryllup eller bare en spontan fest på plænen.

Lej derfor en Soundboks 2 her – så går du med garanti ikke ned på musikken.

Med den nye Soundboks 2 får du mobil musik til festen uden besvær med ledninger, strømforsyning og dårlig lyd. På under 10 sekunder er musikken 100 % klar – lige så hurtigt, det tager dig at tage danseskoene på.

Soundboks 2 giver dig den bedste, højeste og skarpeste lyd, så du kan skrue helt op for festen, uanset hvor du befinder dig.

Se priser / bestil online

FANTASTISK LYD

  • Spiller helt op til 122 dB
  • Knivskarp lyd og dyb bas
  • Optimeret for både inden- og udendørs brugLANG SPILLETID
  • Op til 40 timers batterilevetid
  • Hurtig genopladning – kun 3,5 timer
  • Tilslutning via Bluetooth eller mini-jack, fx fra mobile enhederLET MEN MEGET HOLDBAR
  • Vejer kun 15 kg og har håndtag
  • Vandafvisende og robust
  • Kan linkes 2 og 2 for ekstra lydtryk
Ring mig op

Lounge lys

Med vores lounge lys, forvandler du hurtigt og let det kedelige lokale, til netop den stemning du ønsker. Mulighederne er mange med vores lounge lys. Du kan leje lounge lys med eller uden leje af DJ.

Bestil lounge lys

Hvis du ikke tror på hvad vi siger, så lyt til vores kunder.

Hvorfor vælge os som din festleverandør ?

Mangler du information ?

JA, det kan du tro vi kan!
Vores erfarne Dj´s kan sagtens spille dæmpet hyggelig dinnermusik under middagen, så I får en god stemning, og ikke selv skal stå for den del.

Vi kan også tilbyde lån af vores anlæg under middagen. I skal selv stå for musikken, der kan afvikles via usb, mobil enhed (mobil, tablet,pc) eller cd.

Strøm mængden fremgår i den aftalebekræftelse vi udarbejder og fremsender ved en booking. Normalt kan vi nøjes med en alm. 230 volt ubelastet fase. (altså en ganske alm. stikkontakt i væggen)

Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

JA! Det kan I sagtens. Vores Dj´s tager altid imod musik ønsker, med et smil på læben. Vi indgår en yderligere dialog omkring musikstilen inden arrangementet.

Vi tilpasser hver opstilling efter arrangementets størrelse samt kundens ønsker og behov. Vores mindste opstilling fylder ca. 2×2 meter.

Normalt opsættes de små anlæg inden for ca. en halv time, hvis adgangsforholdene er lige til, og den angivet plads er klar, når vi ankommer. Større anlæg kan tage længere tid.
Det tager maks. en halv time at pille anlægget ned.

Det gør en af Djfest.dk erfarne Dj´s. Vores Dj´s er i alderen 25 – 38 år. Fælles for dem alle er, at de har mindst 8 års erfaring og de medbringer altid et stort bredt musik repertoire.

Hvem har vi tidligere spillet for?