Tilbud

Popcornmaskine/Pop pakke inkl. tilbehør

749,00 kr.

UDSOLGT I PERIODEN:
D. 8 – 9 september 

Lej en popcornmaskine inkl. kræmmerhus, fedt & majs op til 30 personer.

 

Pakken indeholder:

  • Popcornmaskine
  • Popmix (Majs, Fedt, Salt) til 30 portioner
  • Kræmmerhuse til 30 portioner
  • 1 døgns leje 
Pris for produkt
Pris for tilkøb
Total

Beskrivelse

Pop pakke – Lej en popcornmaskine inkl. kræmmerhus, fedt, majs & salt. Alt i en samlet pakke. 

 

Til hygge og fest, er popkorn bedst!
Vi gør det hurtigt, hyggeligt og ikke mindst nemt. Vi udlejer smarte og moderne popcornmaskiner til din fest, fødselsdag eller biografaften derhjemme.

En popcornmaskine spreder altid en positiv stemning og et festligt humør blandt gæsterne.

Lej en popcornmaskine til festen og få en sikker succes. Vores popcornmaskiner kan producerer ca. 5 kg. i timen. 

Popcornmaskinen arbejder med 1.600 watt og bliver hurtigt klar til brug. Den er udstyret med en automatisk termostat. Maskinen har en ekstra høj ydelse på 16 liter popcorn (ca. 5 kg) pr. time. Den kan både anvendes til at tilberede hvide og gule popcorn.

Grydens teflon belægning sørger for at popcornene ikke brænder på. Gryden har en diameter på 18,5 cm og en dybde på 5,8 cm. Gryden kan tages ud for at gøre rengøringen nemmere. Til en optimal popcorn produktion anbefaler vi kokosolie eller palmefedt, der har en høj røggastemperatur på 240 °C.

Frontlågen er udstyret med magneter og nem at åbne og lukke. Bagved har popcornmaskinen en serveringsklar hvorfra du kan opøse de færdigtilberedte popcorn. Hullerne i bunden af montren sørger for at upoppede majs korn og overskydende olie havner i opsamlings bakken forneden, som du kan trække ud for at gøre rengøringen nemmere.

Popcornmaskinen er fremstillet af førsteklasses rustfrit stål som er nemt at gøre rent. Rustfrit stål er derudover ekstra holdbart og velegnet til fødevarer. Popcornmaskinens sider er fremstillet i aluminium.

Med det elegante retro-design vil popcornmaskinen vække glæde overalt. Af sikkerhedsgrunde er den udstyret med en overophedningssikring som sørger for at maskinen automatisk slår fra, hvis temperaturen skulle blive for høj. Montren er udstyret med fire skridsikre gummifødder der sørger for en stabil stand, og skåner bordpladen for ridser.

Produktegenskaber:

  • Effekt: 1.600 watt
  • Ydelse: 5 kg i timen (16 l)
  • Grydediameter (foroven): 18,5 cm
  • Teflonbelagt gryde
  • Rødt tag
  • Vægt 22 kg. 

 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle