Lyspakke – Lille

495,00 kr.

 

 

 

 

Pakken indeholder:

  • 2 x Led lyseffekter
  • 2 x Strømkabler til lyseffekterne 
  • 1 x lysstativ 

 

Vi anbefaler at du lejer en røgmaskine til lydeffekterne.

Pris for produkt
Pris for tilkøb
Total

Beskrivelse

Lej diskolys til festlokale fra vores lyspakke til din fest eller arrangement, så du får endnu federe stemning

Hvis du står og skal holde en mindre fest, i en mindre lokale så er denne lyspakke med to flotte lyseffekter, det perfekte for dig og dine gæster.

Flotte effekter i en lille lyspakke

Med denne lille lyspakke hvor der medfølger to fede led lyseffekter som kan være i enhver bil, er du sikret en af de mest populære lyspakker som vi har. Grundet denne lyspakke er så populær er grundet den nemme opsætning, lave vægt og stort output i hele lokalet. Med denne lille lyspakke er du sikret et pænt lysshow om du ønsker lidt lys i baggrunden eller til dansegulvet.

Flere funktioner i én

Led lyseffekten sørger for at festen ikke bliver kedelig, så dig og dine gæster kan komme ud på dansegulvet natten lang. Der er nemlig en masse forskellige funktioner for denne lille smarte lyseffekt. Du får nemlig både strobe effekt hvor lyser blinker og et hav af forskellige flotte farver, som kører i takt med musikken, når du lejer diskolys til festlokalet i form af denne lille lyspakke.

Få endnu mere ud af den lejede lyspakke

Når du lejer led lyseffekten, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, frem for kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu flere effekt til festen.

https://www.youtube.com/watch?v=NVdXlT4Tggo

Pakken indeholder:

  • 2 x Led lyseffekter
  • 2 x Strømkabler til lyseffekterne 
  • 1 x lysstativ 

Vi anbefaler at leje røgmaskine og forlængerledninger. 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle