Bar – Rullebar på hjul

299,00 kr.

Lej en rullebar på hjul

Lej vores smarte rullebar på hjul. Nemt og hurtigt får du en bar til festen, så du samtidig har et passende sted at placeres fadølsanlægget. Vores hjemmelavede barer er praktiske anlagt, og stilrene i farven sort.
Det er muligt at hente rullebaren selv, men bemærk, at den er meget tung og ikke kan løftes. Den skal kunne køres på hjulene direkte til den ønskede placering. Desuden kræver det, at der er direkte adgang til det sted, hvor baren skal stå. Der må med andre ord IKKE være trapper! Vær desuden opmærksom på, at døren er bred nok (minimum 75 cm) til at baren kan rulles igennem. Bestiller du baren, og viser det sig, at den ikke kan leveres, og vi må køre tilbage efter andet udstyr, forbeholder vi os retten til at fakturere en ekstra kørsel på kr. 575,-.

Mål: L:  cm x D:  cm x H:  cm.

Pris for produkt
Pris for tilkøb
Total

Beskrivelse

Lej en Bar – rullebar på hjul

Lej vores smarte rullebar på hjul.

Vi ved alle hvad er en bar gør vi os. Det er festens samlingspunkt, hvor hygge og glæde spredes og kolde fadøl og drinks nydes.

Nemt og hurtigt får du en bar til festen, så du samtidig har et passende sted at placeres fadølsanlægget, slush ice maskinen og dine øvrige drikkevarer. Vores hjemmelavede barer er praktiske anlagt, og stilrene i farven sort.
Det er muligt at hente rullebaren selv, men bemærk, at den er meget tung og ikke kan løftes. Den skal kunne køres på hjulene direkte til den ønskede placering. Desuden kræver det, at der er direkte adgang til det sted, hvor baren skal stå. Der må med andre ord IKKE være trapper! Vær desuden opmærksom på, at døren er bred nok (minimum 75 cm) til at baren kan rulles igennem. 

Mål: L:  cm x D:  cm x H:  cm.

OBS:
Baren skal kunne rulles ind, (på egne hjul) til placerings stedet, uden forhindringer.

Vores bil er bemandet af 1 person, der inden for rimelige anvisninger – placerer udstyret på det ønskede sted.

Djfest leverer som udgangspunkt kun udstyr til stueplan uden trapper, dvs. steder med adgang fra vej/gård, med mindre der er elevator.

Vigtigt: oplys venligst hvis der er trapper:
Lejer hjælper med op bæring af udstyr hvis ikke andet er aftalt.

Du kan også bestille en ekstra mand, så klarer vi alt selv. Pris 399 kr. pr. time. 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle