Dj og guitarist

Guitarist & Dj – Musik fra to verdner.

Ønsker du en helt fantastisk musikoplevelse fra festens start til slut, så kan vi sørge for den gode og hyggelige stemning under hele middagen og efterfølgende de bedste dansehits senere på aftenen og til festen slutter.

Vores dygtige guitarist leverer en helt unik musikoplevelse, med kendte Danske og udenlandske numre, sørger guitaristen for den gode stemning. Musikken er selvfølgelig afstemt, så dine gæster stadig kan snakke sammen, og samtidig føle den stemningsfulde guitarist.
Guitaristen kan også være behjælpelig med at spille og synge for på indslag eller festsange.

Efter middagen sørger vores Dj for den gode stemning på dansegulvet hele natten. Vi har leveret Dj til bryllup siden 1996, så du er i sikre hænder hos os, hvis du ønsker den gode stemning fra start til slut.

Viser et enkelt resultat

Hvad koster Guitarist og Dj?

Prisen på denne løsning afhænger af to ting; hvor længe skal musikken spille, og hvilke ønsker har I?

Den populæreste løsning er:
Guitarist under middagen i ca. 4 – 5 timer.
Dj efter middagen i ca. 3 – 4 timer.

Se vores pakkeløsning inkl. hel 8 timers musik.

Denne løsning leveres kun på Sjælland.

Du kan også se mere om vores løsning med Pianist og Dj.

Hvem spiller til min fest ?

Det gør en af vores erfarne og dygtig Dj´s. Vi matcher dig op med den bedst kvalificeret til netop din fest, ud fra dine ønsker og krav.
Vores Dj´s har mange fællesnævnere. Vi gør alt for at vi leverer kvalitet, god og dansevenlig musik, sublim service og ikke mindst en mindeværdig oplevelse.
Vi elsker det vi laver og ikke mindst deler vi det gerne med dig og dine gæster. Aldersgruppen ligger mellem 24 – 55 år, og alle har min. 6 års erfaring i at spille voksenfester.

Musik er vores passion

Med et stort udvalg af professionelle Dj’s til julefrokost, er udbuddet af musik meget bredt. De nyeste hits og de uforglemmelige klassikere fra 60’er,70’er, 80’er og 90’erne, er blot noget af det vi kan spille til din fest. vi medbringer typisk 40.000 titler fra samlingen, så der er lidt for enhver smag. Vi skræddersyr selvfølgelig musikstilen i dialog med dig.

Vi brænder ligeså meget for musikken som du og dine gæster, og sætter derfor stor ære i, at vores DJ kan aflæse stemningen, hvor vi kombinerer dette med jeres ønsker.

Vores Dj’s sørger for at stemningen er i top fra start til slut. Du kan se eksempler på hvad vi tidligere har spillet til andre fester – https://open.spotify.com/playlist/6jWUXNIeFDuR0rCJ3sw3Mu

Anlægget

Vi tilpasser anlægget efter jeres ønsker og behov. Vores primære løsning til denne begivenhed gør at anlægget ikke fylder ret meget, og bliver så diskret så muligt. Vi kan opsætte lidt hyggeligt lys, der giver en god stemning, hvis dette ønskes.

Planlægning

Vi planlægger arrangementet i tæt dialog med kunden, så alle ønsker bliver opfyldt i overensstemmelse med kundens specifikke ønsker og krav. Ved bestilling aftaler vi hvor, hvornår og hvordan det skal foregå og sender derefter en aftalebekræftelse, så der skabes sikkerhed for at aftaler og tidspunkter overholdes. Inden festen bliver du kontaktet, så vi kan aftale festens detaljer.

Hvorfor vælge os som din festleverandør?

20 års erfaring

Vi er de gamle drenge i branchen. Vores mange årige erfaring kommer dig til gode.

Forsikring

Vi har en lovpligtig erhvervsansvarsforsikring. Så er du, dine gæster forsikret mod uheld.

Altid de bedste produkter

Vi leverer professionelle kvalitets produkter, til fair priser.

 

Brug kun en leverandør

Vi har samlet mange års erfaring og kvalitet under samme tag. Det gør det nemmere og billigere for dig

Du er i sikre hænder

Vi udarbejder altid en skriftlig aftalebekræftelse så du har sikkerhed for hvad der er aftalt og bestilt.

God service

Vi ønsker du skal have den bedste oplevelse med vores produkter og derfor leverer vi en super service

Indhent tilbud - brug formularen herunder

15 + 6 =

Vi samler på glade kunder

 • positive review  Kan varmt anbefale deres dj. vi havde en kanon fest til vores sølvbryllup.🥳🇫🇷🇩🇰

  Jacky Chambrin Avatar Jacky Chambrin
  3. September 2020

  positive review  Super Dj og meget professionel. Musik passede perfekt til lejligheden og folk dansede igennem. Hurtig og nem opsættelse og nedpakning igen. Vil til hver en tid anbefale.

  Rikke Camilla Sadolin Avatar Rikke Camilla Sadolin
  24. August 2019
 • positive review  Michael som spillede til vores søns Bar Mitzva skabte de perfekte rammer for en god familie og vennefest. Tak for en god aften.

  Jeanet Sofer Avatar Jeanet Sofer
  18. August 2019

  positive review  Profesionelle - fed musik

  Christina Herløv Arslan Avatar Christina Herløv Arslan
  1. July 2019
 • positive review  Vores gæster havde en fest på dansegulvet. Fantastisk stemning og fantastisk aften!

  Mia Friborg Andersen Avatar Mia Friborg Andersen
  17. June 2019

  positive review  Fantastisk aften med den fedeste musik. I havde virkelig fanget hvad jeg gerne ville have. Fedt fedt

  Gitte Flindt Avatar Gitte Flindt
  15. June 2019
 • positive review  Vi havde Djfest til at spille til vores bryllup - de gjorde det bare SÅ godt! Da vi er nogle danse/festglade mennesker, der godt kan lide dance-musik, var vi noget bekymrede for om der ville blive spillet musik i den genre. Men det gjorde de i dén grad - dansegulvet var fyldt fra start til slut! Vi vil til hver en tid anbefale Djfest - det er tydeligt at mærke de er proffesionelle, og at det er kundens ønsker der er i fokus! Vi fik at vide, at vores DJ ikke var så bekendt med dance-artister, så han havde rådført sig med en anden DJ med masser af kendskab til den genre - det viser bare, at de tager deres arbejde alvorligt! 🤩

  Malene Á Rogvi Beicher Avatar Malene Á Rogvi Beicher
  11. June 2019

  positive review  Djfest.dk spillede til min 50 års fødselsdag. Super god service inden festen. Dj spillede fantastik under festen. En super god oplevelse.

  Helle Schultz Avatar Helle Schultz
  9. June 2019
 • positive review  DJ fest leverede musikken til 25 års/ sølvbryllupsfest 👏super service før og under festen, DJ leverede som ønsket

  Niels Henriksen Avatar Niels Henriksen
  14. May 2019

  positive review  teknisk dygtig dj. styr på gæsterne - hele tiden et fyldt dansegulv nemt og enkelt at bestille vi gør gerne brug af djfest igen

  Kim Hjort Frandsen Avatar Kim Hjort Frandsen
  19. April 2019
 • positive review  Vi var yderst tilfredse med servicen hos Djfest. Vi fik en god pris og en høj service. Tak for det!

  Tina Piil Torabi Avatar Tina Piil Torabi
  2. December 2018

  positive review  Vi har haft en fantastisk oplevelse med Djfest.dk der har været service på drengen, der blev lavet et specielt mix til vores bryllupsvals, så vi kunne øve inden festen. Der var gang i lys og dansegulv til de små timer, desværre måtte vi ikke spille længere end til kl. 02:00 ellers havde vi nok festet endnu, tak for god underholdning👍

  Camilla Hedevig Avatar Camilla Hedevig
  20. August 2018
 • positive review  Vi havde besøg af DJ Bent til min datters 18 års fest. Forventningerne fra gruppen var måske ikke i top da Bent var på alder med mig og ikke min datter. MEN da musikken gik i gang kom der med det samme gang i dansegulvet og alle var begejstrede. Dansegulvet var stort set fuldt i alle 5 timer! Tak Bent!!

  Søren Lynggaard Avatar Søren Lynggaard
  20. August 2018

Hvem har vi tidligere arbejdet for?