Dj til julefrokost

Er du ved at arrangerer årets julefrokost?

Sammen skaber vi en magisk aften, for dig og dine kollegaer og gæster.

Vi sørger for en komplet Dj løsning til årets julefrokost. Lej en dj til julefrokost inkl. lyd og lysshow og selvfølgelig med alle de fede hits gennem de sidste 5 årtiger. Magien opstår når dansegulvet hopper af stemning.

Erfaren Dj leverer en mindeværdig musikoplevelse, som dine kollegaer vil snakke om ved kaffemaskinen.

 

Vi hjælper dig også med andre festligeheder, så du kun behøver én leverandør. Se mere

 

Du er i sikre hænder

Du får altid skriftlig ordrebekræftelse, så du har sikkerhed for de indgået aftaler, og selvfølgelig selve festen. 

20 års erfaring

Vi er de gamle drenge i branchen. Vores mange årige erfaring kommer dig til gode.

Benyt kun én leverandør

Vi har samlet mange års erfaring og kvalitet under samme tag. Det gør det nemmere og billigere for dig.

Dj til julefrokost er en rigtig stemningsskaber og med god musik bliver julefrokosten en sikker succes. Hvis I skal til at arrangere julefrokost er musikken noget af det allervigtigste. Med en DJ til julefrokosten kan hele selskabet komme på dansegulvet og dansen er sikret.
Til julefrokosten spiller vi næsten altid de traditionelle hits som Last Christmas og All I Want for Christmas, men til julefrokosten er der også mulighed for at få spillet danske julehits og andre særlige ønsker. Julefrokost DJ handler for os om at passe musikken til selskabet og skabe grundlaget for god stemning.

Vi har musik der passer til alle selskaber og får altid selskabet ud at danse med julesange og en god blanding af hits fra alle tider.

Book allerede nu og sikre dig den gode Dj service.

Hvem spiller til min fest ?

Det gør en af vores erfarne og dygtig Dj´s. Vi matcher dig op med den bedst kvalificeret til netop din fest, ud fra dine ønsker og krav.
Vores Dj´s har mange fællesnævnere. Vi gør alt for at vi leverer kvalitet, god og dansevenlig musik, sublim service og ikke mindst en mindeværdig oplevelse.
Vi elsker det vi laver og ikke mindst deler vi det gerne med dig og dine gæster. Aldersgruppen ligger mellem 24 – 55 år, og alle har min. 6 års erfaring i at spille voksenfester.

Musik er vores passion

 

Med et stort udvalg af professionelle Dj’s til julefrokost, er udbuddet af musik meget bredt. De nyeste hits og de uforglemmelige klassikere fra 60’er,70’er, 80’er og 90’erne, er blot noget af det vi kan spille til din fest. vi medbringer typisk 40.000 titler fra samlingen, så der er lidt for enhver smag. Vi skræddersyr selvfølgelig musikstilen i dialog med dig.

Vi brænder ligeså meget for musikken som du og dine gæster, og sætter derfor stor ære i, at vores DJ kan aflæse stemningen, hvor vi kombinerer dette med jeres ønsker.

Vores Dj’s sørger for at stemningen er i top fra start til slut. Du kan se eksempler på hvad vi tidligere har spillet til andre fester – https://open.spotify.com/playlist/6jWUXNIeFDuR0rCJ3sw3Mu

Anlægget

 

Vi tilpasser anlægget efter jeres ønsker og behov. Vores primære løsning til denne begivenhed gør at anlægget ikke fylder ret meget, og bliver så diskret så muligt. Vi kan opsætte lidt hyggeligt lys, der giveren god stemning, hvis dette ønskes.

Planlægning

Vi planlægger arrangementet i tæt dialog med kunden, så alle ønsker bliver opfyldt i overensstemmelse med kundens specifikke ønsker og krav. Ved bestilling aftaler vi hvor, hvornår og hvordan det skal foregå og sender derefter en aftalebekræftelse, så der skabes sikkerhed for at aftaler og tidspunkter overholdes. Inden festen bliver du kontaktet, så vi kan aftale festens detaljer.

Gør festlokalet smukt og unikt med vores lounge lys

Overrask dine gæster med en unik stemning. Vores smarte batterilamper, skaber en flot og helt unik stemning i lokalet. Samtidig  kan du skrue ned for loftbelysningen.

Mange flotte farver kan kombineres, så udtrykket bliver varmt og festligt, uden du behøver andet pynt i lokalet.

Indhent tilbud

Hvilken service er du interesseret i?

3 + 10 =

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle