DJ til julefrokost – Skaber din fest!

Til julefrokosten er musikken vigtig, da det ofte er årets fest. Vi skaber sammen den gode stemning til julefrokosten.
Vores Dj service og ikke mindst erfarne Dj’s har den helt rigtige kompetence til at sætte gang i julefrokosten. Med dygtige og engagerede DJ’s spiller vi blandet andet god julemusik og får julefrokosten til at blive en uforglemmelig aften for alle. Lej en dj til julefrokost og få en sikker musikoplevelse.

Se priser / bestil online
DJ - Fest
DJ til firmafest

Dj til julefrokost er en rigtig stemningsskaber og med god musik bliver julefrokosten en sikker succes. Hvis I skal til at arrangere julefrokost er musikken noget af det allervigtigste. Med en DJ til julefrokosten kan hele selskabet komme på dansegulvet og dansen er sikret.
Til julefrokosten spiller vi næsten altid de traditionelle hits som Last Christmas og All I Want for Christmas, men til julefrokosten er der også mulighed for at få spillet danske julehits og andre særlige ønsker. Julefrokost DJ handler for os om at passe musikken til selskabet og skabe grundlaget for god stemning.

Vi har musik der passer til alle selskaber og får altid selskabet ud at danse med julesange og en god blanding af hits fra alle tider.

Book allerede nu og sikre dig den gode Dj service.

Ring mig op

Hvorfor vælge os som din festleverandør ?

 • Vi udarbejder altid en skriftlig aftale.
 • Vi har over 20 års erfaring – Det forpligter!
 • Vi gør det for at glæde dig og dine gæster og fordi vi brænder for det.
 • Vi har den lovpligtige ansvarsforsikring i tilfælde af skader (modforventning).
 • Vi spiller altid de bedste dansehits.
 • Vi har været med til mere end 5000 arrangementer gennem årene.

Så nemt er det at benytte os som din festleverandør: 

 1. Kontakt os eller indhent et tilbud her
 2. Vi skræddersyr det rette tilbud til din fest, og sender til dig indenfor 24 timer.
 3. Du vælger om du vil takke ja eller nej og sender os dit svar

  Vælger du os, så:

 4. Udarbejder vi en skriftlig aftale til dig, så du har sikkerhed for aftalen
 5. Vi matcher en af vores dygtige DJs
 6. Vi tager en yderligere dialog omkring festes detaljer
 7. Du nyder festen, mens vi klare resten

Musik er vores passion

Med et stort udvalg af professionelle Dj’s til julefrokost, er udbuddet af musik meget bredt. De nyeste hits og de uforglemmelige klassikere fra 60’er,70’er, 80’er og 90’erne, er blot noget af det vi kan spille til din fest. vi medbringer typisk 40.000 titler fra samlingen, så der er lidt for enhver smag. Vi skræddersyr selvfølgelig musikstilen i dialog med dig.

Vi brænder ligeså meget for musikken som du og dine gæster, og sætter derfor stor ære i, at vores DJ kan aflæse stemningen, hvor vi kombinerer dette med jeres ønsker.

Vores Dj’s sørger for at stemningen er i top fra start til slut. Du kan se eksempler på hvad vi tidligere har spillet til andre fester – https://open.spotify.com/playlist/6jWUXNIeFDuR0rCJ3sw3Mu

Hvem spiller til min fest ?

Det gør en af vores erfarne og dygtig Dj´s. Vi matcher dig op med den bedst kvalificeret til netop din fest, ud fra dine ønsker og krav.
Vores Dj´s har mange fællesnævnere. Vi gør alt for at vi leverer kvalitet, god og dansevenlig musik, sublim service og ikke mindst en mindeværdig oplevelse.
Vi elsker det vi laver og ikke mindst deler vi det gerne med dig og dine gæster. Aldersgruppen ligger mellem 24 – 55 år, og alle har min. 6 års erfaring i at spille voksenfester.

Anlægget

Vi tilpasser anlægget efter jeres ønsker og behov. Vores primære løsning til denne begivenhed gør at anlægget ikke fylder ret meget, og bliver så diskret så muligt. Vi kan opsætte lidt hyggeligt lys, der giveren god stemning, hvis dette ønskes.

Planlægning

Vi planlægger arrangementet i tæt dialog med kunden, så alle ønsker bliver opfyldt i overensstemmelse med kundens specifikke ønsker og krav. Ved bestilling aftaler vi hvor, hvornår og hvordan det skal foregå og sender derefter en aftalebekræftelse, så der skabes sikkerhed for at aftaler og tidspunkter overholdes. Inden festen bliver du kontaktet, så vi kan aftale festens detaljer.

Indhent tilbud

Lounge lys

Med vores lounge lys, forvandler du hurtigt og let det kedelige lokale, til netop den stemning du ønsker. Mulighederne er mange med vores lounge lys. Du kan leje lounge lys med eller uden leje af DJ.

Bestil lounge lys

Hvis du ikke tror på hvad vi siger, så lyt til vores kunder.

Hvorfor vælge os som din festleverandør ?

Mangler du information ?

JA, det kan du tro vi kan!
Vores erfarne Dj´s kan sagtens spille dæmpet hyggelig dinnermusik under middagen, så I får en god stemning, og ikke selv skal stå for den del.

Vi kan også tilbyde lån af vores anlæg under middagen. I skal selv stå for musikken, der kan afvikles via usb, mobil enhed (mobil, tablet,pc) eller cd.

Strøm mængden fremgår i den aftalebekræftelse vi udarbejder og fremsender ved en booking. Normalt kan vi nøjes med en alm. 230 volt ubelastet fase. (altså en ganske alm. stikkontakt i væggen)

Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

JA! Det kan I sagtens. Vores Dj´s tager altid imod musik ønsker, med et smil på læben. Vi indgår en yderligere dialog omkring musikstilen inden arrangementet.

Vi tilpasser hver opstilling efter arrangementets størrelse samt kundens ønsker og behov. Vores mindste opstilling fylder ca. 2×2 meter.

Normalt opsættes de små anlæg inden for ca. en halv time, hvis adgangsforholdene er lige til, og den angivet plads er klar, når vi ankommer. Større anlæg kan tage længere tid.
Det tager maks. en halv time at pille anlægget ned.

Det gør en af Djfest.dk erfarne Dj´s. Vores Dj´s er i alderen 25 – 38 år. Fælles for dem alle er, at de har mindst 8 års erfaring og de medbringer altid et stort bredt musik repertoire.

Hvem har vi tidligere spillet for?