Dj til privatfest – Skaber din fest!

Djfest.dk har gennem de sidste 20 år leveret Dj service med god musik og dj til privatfest. Skal du holde fødselsdagbryllupkonfirmation eller en anden type privatfest, er vi et godt valg, hvis du vil have fyldt dansegulvet og en sjov stemning.

Vores erfarne Dj’s leverer alle de gode gamle hits gennem tiden og mixer med nye radiohits, samt alle dem du j´kender og kan synge med på, så der er noget for alle aldre. Du bestemmer selvfølgelig musikstilen, vi sørger for resten.

Se priser / bestil online
DJ - Fest
DJ til firmafest

Musik er vores passion

Med et stort udvalg af professionelle Dj’s, er udbuddet af musik meget bredt. De nyeste hits og de uforglemmelige klassikere fra 60’er, 70’er, 80’er og 90’erne, er blot noget af det vi kan spille til din fest. vi medbringer typisk + 20.000 titler fra samlingen, så der er lidt for enhver smag.

Vi skræddersyr selvfølgelig musikstilen i dialog med dig.
Vores Dj’s sørger for at stemningen er i top fra start til slut.
Musik til aftenens tema kan selvfølgelig også leveres.

Ring mig op

Planlægning

Vi planlægger arrangementet i tæt dialog med kunden, så alle ønsker bliver opfyldt i overensstemmelse med kundens specifikke ønsker og krav. Ved bestilling aftaler vi hvor, hvornår og hvordan det skal foregå og sender derefter en aftalebekræftelse, så der skabes sikkerhed for at aftaler og tidspunkter overholdes.

Anlægget

Vi tilpasser anlægget efter jeres ønsker og behov. Vores primære løsning til denne begivenhed gør at anlægget ikke fylder ret meget, og bliver så diskret så muligt. Vi kan opsætte lidt hyggeligt lys, der giver en god stemning, hvis dette ønskes.

Hvem spiller til min fest ?

Det har vi skrevet lidt om i vores F.A.Q

Priser

Du kan se vores priser her, eller indhente et gratis tilbud online på en dj til privatfest.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke ønsker at booke en af nedenstående pakker ?

Så indhenter du bare et tilbud, som vi skræddersy ud fra dine informationer.

Se priser / bestil online

Lounge lys

Med vores lounge lys, forvandler du hurtigt og let det kedelige lokale, til netop den stemning du ønsker. Mulighederne er mange med vores lounge lys. Du kan leje lounge lys med eller uden leje af DJ.

Bestil lounge lys

Hvis du ikke tror på hvad vi siger, så lyt til vores kunder.

Hvorfor vælge os som din festleverandør ?

Mangler du information ?

JA, det kan du tro vi kan!
Vores erfarne Dj´s kan sagtens spille dæmpet hyggelig dinnermusik under middagen, så I får en god stemning, og ikke selv skal stå for den del.

Vi kan også tilbyde lån af vores anlæg under middagen. I skal selv stå for musikken, der kan afvikles via usb, mobil enhed (mobil, tablet,pc) eller cd.

Strøm mængden fremgår i den aftalebekræftelse vi udarbejder og fremsender ved en booking. Normalt kan vi nøjes med en alm. 230 volt ubelastet fase. (altså en ganske alm. stikkontakt i væggen)

Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

JA! Det kan I sagtens. Vores Dj´s tager altid imod musik ønsker, med et smil på læben. Vi indgår en yderligere dialog omkring musikstilen inden arrangementet.

Vi tilpasser hver opstilling efter arrangementets størrelse samt kundens ønsker og behov. Vores mindste opstilling fylder ca. 2×2 meter.

Normalt opsættes de små anlæg inden for ca. en halv time, hvis adgangsforholdene er lige til, og den angivet plads er klar, når vi ankommer. Større anlæg kan tage længere tid.
Det tager maks. en halv time at pille anlægget ned.

Det gør en af Djfest.dk erfarne Dj´s. Vores Dj´s er i alderen 25 – 38 år. Fælles for dem alle er, at de har mindst 8 års erfaring og de medbringer altid et stort bredt musik repertoire.

Hvem har vi tidligere arbejdet for?